HIDROLIFT AV продаде всичките си кемпери

Main June 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6845 views | no comments

Българската фирма HIDROLIFT AV оценява участието си на „Автомобилен салон София 2011", като изключително успешно. На щанда си фирмата е изложила два кемпера от различен клас - единият е на италианската марка Roller Team, а другият на световно известната немска марка Hymer. За съжаление на посетителите и на двата дома на колела са закачени табелки с надпис „Продаден", което означава че посетителите вече не могат да разгледат интериора на „моторните домове".
Продуктът на Roller Team, която е най-големият производител на кемпери в Европа, е употребяван, като цената му е 24 000 евро. Изложбеният експонат е със шаси на Ford Transit, като марката предлага кемпери, изградени на техническата база и на Fiat. Освен него, HIDROLIFT е сключила сделка и за още два кемпера на световния лидер Hymer. Конкретната модификация е със шаси на Fiat от типа AL-KO, който позволява монтирането на двоен под и вграждането на багажни отделения и резервоари за вода в него. Така едновременно се пести място и центъра на тежестта остава ниско долу, а стандартната изолация предотвратява замръзването на резервоарите. Освен двата изложбени експоната, фирмата е продала и един Hymer S-Class, който е с дължина 8,6 метра и е най-луксозният модел от гамата. Вариантите за оборудването на вътрешното пространство са на практика безгранични, от което зависи и цената разбира се, която може да достигне до над 100 000 евро.

Фирма Хидролифт АВ ООД е създадена през 1993г. Основното направление, в което Хидролифт АВ ООД работи повече от 17 години, и вече е утвърдила позициите си на българския пазар, е търговията с автосервизно оборудване.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...